1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Boleyn Ground Upton Park 1

Londonderby för fotbollsälskaren

Idag ställs två av de mer anonyma fotbollslagen i London mot varandra: West Ham tar sig an Fulham på Upton Park.

När man skriver om West Ham måste man nämna deras spektakulära sång “Bubbles”. Personligen har jag funderat på raden “they fly so high, nearly reach the sky, then like my dreams, the fade and die”, man kan ju undra om det West Ham-fansens pik mot laget eller något, vad vet jag. För att ni ska komma i stämning inför matchen kommer i alla fall ett klipp nedan där glada fans sjunger fram West Ham.

West Ham må vara ett av de mer mediokra lagen i serien, men de är riktigt duktiga på att få fram och förvalta talanger. I denna klubb har bland annat världsstjärnor som Frank Lampard, Rio Ferdinand, Joe Cole, Michael Carrick och Jermaine Defoe

One Touch Travel